kolmapäev, 25. mai 2011
Mangosorbett
Selle retsepti järgi sorbeti tegemiseks ei ole jäätisemasinat vaja, sorbett tuleb mõnus õhuline ja siidjas, just selline nagu peab.
Antud kogustest saab ca 1 liitri sorbetti.
1 purk East End mangopüreed
80 g suhkrut
375 ml vett
ühe laimi mahl
1 munavalge
*Vesi valada potti, lisada suhkur ja keeta keskmisel kuumusel kuni suhkur on sulanud, seejärel tõsta kuumust ja lasta 5 minutit muliseda, mitte segada. Siirup jahutada toatemperatuurini.
*Siirup segada mangopüreega, lisada laimimahl ning valada metallist vormi, vorm katta pealt kilega ning tõsta 2-3 tunniks sügavkülma, aega-ajalt segada.
*Munavalge vahustada tugevaks vahuks ja segada sorbetiga, tõsta tagasi sügavkülma kuniks jäätub.
*Sorbett valada blenderisse või segada saumikseriga kuni muutub siidjaks, tõsta veel vähemalt 3 tunniks sügavkülma.
www.taste.com.au
Labels:
jäätis
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Vau, vau, nii mõnusad värvid pildil :)
VastaKustutaOnju, nagu sinine taevas ja kollane päike :)
VastaKustutaoli maitsev, next time sooviks maasika oma, näiteks.
VastaKustuta