pühapäev, 17. aprill 2011
Piparmündine hernesupp
Kevadiselt roheline hernesupp üllatab oma värske maitsega ning valmib vähem kui 15 minutiga. Tõeliselt kiire, lihtne ja lisaks ütlemata maitsev kõhutäide.
400 g külmutatud herneid
500 ml köögiviljapuljongit
200 ml kohvikoort
peotäis pipamündilehti
värsket tüümianit
soola
pipart
paar viilu toorsuitsupeekonit
*Herned keeta puljongis pehmeks.
*Sel ajal, kui herned keevad praadida peekon krõbedaks.
*Pehmeks keenud herned valada koos puljongiga blenderisse, lisada koor, piparmündilehed, tüümian ja töödelda ühtlaseks, maitsestada soola ja pipraga.
*Suppi serveerida krõbeda peekoniga.
Labels:
supp
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar