laupäev, 30. aprill 2011

Sünnipäevatort

Ongi jälle aasta möödas, meie pisikene bravuuritar on juba 3! Selle aasta tordil on sünnipäevalpse kõige suurem lemmik - Pikne McQueen :)


Kui eelmisel aastal kasutasin tordi katmiseks vahommi pumatit, siis seekord joonistasin pildi martsipanile. Pean ütlema, et martsipani rullimine on üks raske töö, mitu korda vandusin, et enam mitte kunagi... ja ega joonistamine lihtne ole, kui käsi väriseb :) Muidugi on lõpptulemus seda vaeva väärt, ise tehtud on ikka ise tehtud. Need, kes teevad selliseid torte tihemini, kui kord aastas on küll väga tublid, müts maha!
Tordi põhjaks biskviit, vahel toorjuustu-vahukoorekreem valge šokolaadi ja vaarikatega, külgedel kohupiima-vahukoorekreem.


4 kommentaari:

  1. Nagu ikka - väga ilus! Ja usun, et ka väga hea :-)

    VastaKustuta
  2. Tubli, Neve, väga hästi välja tulnud. Huvitav, mis selles autos on, et see laste meeli köidab. Ja mitte ainult poiste - minu 5-aastasele tüdrukule meeldib ka see auto...

    VastaKustuta
  3. Palju õnne bravuuritarile :D

    VastaKustuta
  4. Aitäh, aitäh :P
    Meil see McQueen hirmus populaarne jah. Vähe sellest, et multikas on 1000x edasi-tagasi läbi vaadatud, on preilil vastavad tudukad, legod, puzzled jne jne. Väike vaheldus Hello Kitty vaimustusele :D

    VastaKustuta