Kui külm tahab nina peast näpistada, siis on jällegi õige aeg teha potitäis maitsvat ja soojendavat suppi.
1,5 l köögiviljapuljongit
3-4 porgandit
2 sellerivart
jupp porrut
1 purk purustatud tomateid
300-400 g haugifileed (võib kasutada ka muud kala)
200 g puhastatud krevette
soola
pipart
sidrunimahla
tilli
Valio Fortet
*Hakitud porgand, seller ja porru valada pannile, kuumutada vähese oliiviõliga läbi.
*Läbikuumutatud porgand-porru-seller, keeta köögiviljapuljongis pehmeks.
*Lisada purustatud tomatid, kuumutada keemiseni.
*Supp püreestada saumikseriga, maitsestada sidrunimahlaga, vajadusel lisada soola-pipart.
*Kala puhastada luudest ja lõigata kuubikuteks, küpsetada pannil vähese õliga valmis, maitsestada soola-pipraga.
*Kala ja krevetid lisada supile, kuumutada kergelt ja serveerida hakitud tilli ja riivitud Fortega.
Idee: Rain Käärst
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar