pühapäev, 20. veebruar 2011

Singirullid seenesalatiga


Taolisi singirulle, sõin kunagi Haapsalu Kuursaalis. Menüüs oli küll kirjas, et tegu on roast beef'i ja seenesalatiga, kuigi tegelikult oli rulli keeratud vinnutatud veisesink. Kuid nii sobis ka, maitses väga hästi ja oli piisavalt huvitav, et kodus järele teha. Minu arust väga sobilik eelroog vabariigi aastapäeva pidulauale.

2 pk vinnutatud veisesinki
1 pk Farmi mädarõikamaitselist toorjuustu

u 100 g mahedaid soolaseeni

peotäis riivitud juustu

1/2 väiksemat sibulat

soola

pipart


Serveerimiseks:

rukki-näkileiba
rukolat

pisikesi kännuseeni

*Seened ja sibul hakkida, segada toorjuustu ja riivitud juustuga, vajadusel maitsestada.

*Singiviilu keskele tõsta lusikatäis seenesalatit ja sink keerata rulli.

*Serveerida näkileiva ja rukolaga, kaunistada pisikeste seentega
.

6 kommentaari:

  1. Stockmanni lihavaagnal on sama nimetusega asjad ja ausalt öeldes ainsad, mis sealt ikka üldse süüa ei kõlvanud :( Sinu omad näevad pildil küll hääd välja.
    Oleks jumal tervist andnud, kutsuks ennast sulle külla, aga ei andnud, seega külla ei tule.. Veel ;)

    VastaKustuta
  2. Neve, mis sinki Sa kasutasid? Ma ei osanud oma kohalikust co-marketist miskit välja valida, ükski polnud nii kena moega, kui Sinu fotol olev sink :(

    VastaKustuta
  3. Pille, ma ostsin seda sinki Rimist, ma tootjat ei oska öelda, aga kodumaine toode see ei olnud.

    VastaKustuta