
Väga kerge vaevaga valmiv mahlane kohupiimastruudel, kirsside asemel võib ka muid marju kasutada, mis kellelegi parasjagu meeldib. Struudel maitseb kõige paremini, kui on täielikult jahtunud.
u 500 g lehttainast
Täidis:
500 g kohupiima
2 suurt muna
75-100 ml suhkrut
2-3 sl kartulitärklist
1 tl vaniljesuhkrut
kompotikirsse (kivideta ja nõrutatud)
Määrimiseks:
muna
Peale:
tuhksuhkrut
*Lehttainas laotada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rullida hästi kergelt laiali.
*Täidise jaoks mikserdada kohupiim, munad ja suhkur, lõpuks sõeluda juurde kartulitärklis ja segada.
*Täidis tõsta lehttaina keskele, selle peale laotada kirsid. Taina ääred pintseldada munaga ning tõsta täidise peale kokku, suruda kahvliga kergelt, et küpsedes laiali ei lööks.
*Pealt pintseldada munaga ning küpsetada 200 kraadise ahju keskosas umbes 20 minutit kuni struudel on ilus kuldpruun.
*Struudil lasta jahtuda ning raputada üle tuhksuhkruga.
Ohissand, ma ei saa siin blogis käia. Kustutasin isegi aadressi oma uudistevoost ära, sest nii ei saa kogu aeg, et suu jookseb muudkui vett.
VastaKustutaIgatahes su perel on vedanud :)