
4 sööjale:
Pastatainas:
300 g durum nisujahu
3 muna, M suurus
3 sl oliiviõli
Täidis:
u 1,5 l värskeid kukeseeni
1 keskmise suurusega sibul
1 väike karp (250 g) mascarpone toorjuustu
suur peotäis kreeka pähkleid
soola
pipart
natuke värsket tüümianit
praadimiseks õliiviõli
*Pastataina jaoks valada lauale jahu, selle keskele teha süvend ja sinna lüüa munad. Seejärel hakata kahvliga jahu muna sisse segama. Lisada õli ning sõtkuda tainas ühtlaseks.
*Pastatainas on siis õge, kui vajutada tainasse näpuga lohk ja see koge tagasi üles tõuseb. Valmis tainas mässida kilesse ning tõsta täidise tegemise ajaks külmkappi.
*Kukeseened puhastada ning hakkida peeneks, praadida koos hakitud sibulaga kuldseks, maitsestada soola ja pipraga.
*Pähklid röstida pannil ja hakkida peeneks.
*Jahtunud seentele lisada pähklid, hakitud tüümian ning nii palju mascarponet, et saaks paraja konsistentsiga täidise, mis püsiks ilusti koos, ei oleks liiga vedel ega kuiv.
*Pastatainas jagada tükkideks, rullida läbi pastamasina, alustades kõige suuremast avast ning lõpetades nr 5 avaga.
*Täidis jagada lahtirullitud tainale ja vormida meelepärased kujuga ravioolid.
*Suures potis ajada vesi keema, lisada ohtralt soola, ravioole keeta 5-7 minutit.
*Serveerida sulavõi, riivitud Parmesani ja hakitud rukolaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar