reede, 23. oktoober 2009
Pavlova
Põhi:
5 munavalget
250 ml suhkrut
1 sl sidrunimahla või äädikat
Kate:
300-400 ml vahukoort
1 suur tops vaniljepudingut
vabalt valitud puuvilju-marju
* Munavalged vahustada kõvaks vahuks (keerad kausi tagurpidi ja ei voola välja)
*Lisada vähehaaval suhkur ja pidevalt vahustada edasi.
*Vahustada nii kaua kuni tekib ühtlane läikiv mass ja näpuga katsudes ei ole suhkrukristalle enam tunda.
*Lisada sidrunimahl või äädikas, segada läbi või kergelt mikserda.
*Munavalgevaht määrida ringikujuliselt küpsetuspaberile (u24 cm läbimõõduga)
*Küpsetada 150 kraadise ahju keskosas 30 minutit, keerata kuumus 125 kraadi peale ja küpsetada veel 45 minutit.
*Kuumus keerata kinni ja lasta jahtuda avatud uksega ahjus.
*Enne serveerimist vahustada vahukoor 1-2 sl suhkruga ja segada vaniljepudinguga.
*Kreem määrida põhjale ja kaunistada marjade-puuviljadega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar