reede, 23. oktoober 2009

Rabarberi-maasikakook



Taigen:
2 dl nisujahu
100 g võid
2 sl külma vett
5 sl suhkrut

Kate:
1 suurem vars rabarberit
10-20 tk maasikaid
300 g kohupiima (toru)
2 muna
2 sl suhkrut
Peale:
tuhksuhkrut

*Jahu, toasoe või ja suhkur näppida puruks, lisada vesi ja sõtkuda taignaks.
*Suruda lahtikäiva (24-26 cm läbimõõduga) koogivormi põhja ja äärtele, küpsetada 200 kraadi juures 10 minutit.

*Segada kohupiim, muna, suhkur ühtlaseks massiks.
*Hakkida rabarber ja maasikad.
*Segada kohupiima hulka.
*Segu valada eelküpsetatud taignale.
*Küpsetada 175 kraadises ahjus 35 minutit.
*Enne serveerimist raputada üle tuhksuhkruga.

Retsept Toidutarest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar