kolmapäev, 1. detsember 2010

Juustupaneeringuga kanašnitsel


Jällegi üks lihtne ja üsna kiiresti valmiv roog argiõhtututeks. Juustupaneering ja maitsetaimed teevad muidu tuima kanafileele ütlemata maitsvaks, liha jääb pehme ja mahlane.


1-2 kanafileed
1 muna

jahu
2-3 viilu tahkemat saia
20-30 g Fortet või Parmesani
peotäis peterselli

1 tl värsket tüümiani
soola

pipart
õli

*Kanafilee lõigata poolviltu 3-4 ühesuuruseks tükiks.

*Kanatükid panna toidukile vahele ja kloppida haamriga õhemaks (u 5 mm paksuseks).

*Paneeringu jaoks purustada blenderis või köögikombainis sai, riivitud juust, petersell ja tüümian, lisada natuke soola ja pipart.

Värskest saiast tehtud paneering jääb praadides mõnusalt krõbe ja õhuline.

*Esmalt kasta kanatükk jahu sisse siis soolaga maitsestatud lahtiklopitud muna sisse ja lõpuks saia-juustupurusse.
*Pannil kuumutada õli, kanašnitslid praadida mõlemilt poolt kuldpruuniks.

4 kommentaari:

  1. Näed, jälle midagi mulle :)
    Mõtlesin kohe oma kanašnitslite ja Jamie peale. Super paneering on ka soolased kreekerid, sidrunikoor, basiilik, pipar, killuke võid. Nämm :P

    VastaKustuta
  2. Peab järele proovima, tundub igatahes ahvatlev; kana-sidrun-basiilik mmmm... :)

    VastaKustuta
  3. Nii isuäratav! ... ja lihtne tundub ka.

    VastaKustuta
  4. Mmmm... Jätan meelde ja võtan lähiajal igaljuhul plaani :P

    VastaKustuta