kolmapäev, 1. detsember 2010
Juustupaneeringuga kanašnitsel
Jällegi üks lihtne ja üsna kiiresti valmiv roog argiõhtututeks. Juustupaneering ja maitsetaimed teevad muidu tuima kanafileele ütlemata maitsvaks, liha jääb pehme ja mahlane.
1-2 kanafileed
1 muna
jahu
2-3 viilu tahkemat saia
20-30 g Fortet või Parmesani
peotäis peterselli
1 tl värsket tüümiani
soola
pipart
õli
*Kanafilee lõigata poolviltu 3-4 ühesuuruseks tükiks.
*Kanatükid panna toidukile vahele ja kloppida haamriga õhemaks (u 5 mm paksuseks).
*Paneeringu jaoks purustada blenderis või köögikombainis sai, riivitud juust, petersell ja tüümian, lisada natuke soola ja pipart.
*Esmalt kasta kanatükk jahu sisse siis soolaga maitsestatud lahtiklopitud muna sisse ja lõpuks saia-juustupurusse.
*Pannil kuumutada õli, kanašnitslid praadida mõlemilt poolt kuldpruuniks.
Labels:
kana
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Näed, jälle midagi mulle :)
VastaKustutaMõtlesin kohe oma kanašnitslite ja Jamie peale. Super paneering on ka soolased kreekerid, sidrunikoor, basiilik, pipar, killuke võid. Nämm :P
Peab järele proovima, tundub igatahes ahvatlev; kana-sidrun-basiilik mmmm... :)
VastaKustutaNii isuäratav! ... ja lihtne tundub ka.
VastaKustutaMmmm... Jätan meelde ja võtan lähiajal igaljuhul plaani :P
VastaKustuta