esmaspäev, 25. jaanuar 2010
Piimakissell
Mõnus ''vanakooli'' magustoit. Mõtlesin, et lisan natukene vürtsi ja panin maitseks törtsu konjakit, täitsa hea sai ;) Serveerimisel kasutasin punasesõstra-salvei-želeed, ise seda küll ei teinud, sõbranna tõi külakostiks.
1 l piima
1 dl suhkrut
4 spl kartulitärklist
1 tl vaniljesuhkrut
(1 spl konjakit)
*Ajada piim potis keema, lisada suhkur ja vähese piimaga segatud tärklis.
*Kuumutada kisselli pidevalt segades 2-3 minutit.
*Maitsestda vaniljesuhkru (ja konjakiga).
*Kissell valdas kaussidesse, peale raputada suhkrut.
*Serveerida (hapuka) moosiga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Tegelikult oli see punasesõstra-estragoni želee :o)
VastaKustutaKui tegu ikka minu toodud kingitusega...
Ikka sinu toodud :) huvitav miks mul oli meeles salvei?!hmmm...
VastaKustuta