pühapäev, 3. jaanuar 2010

Trühvlid


Martsipaniga trühvlid:
umbes 20 tk

100 g martsipani
100 g tumedat šokolaadi
purustatud mandleid

*Veeretada kätevahel ilusad ümmargused pallid martsipanist.
*Kuumaveevannis sulatada šokolaad (ole ettevaatlik, et vett ei satuks šokolaadi sisse).
*Kasta martsipani pallikesed šokolaadi sisse ja pane küpsetuspaberile tahenema (võtta appi lusikas või kahvel).
*Raputa üle purustatud mandliga.

Marainne kommidega trühvlid:
umbes 20 tk

100 g tumedat šokolaadi
3 sl vahukoort
3 spl võid
10 Marianne kommi
kaunistuseks nonparelle

*Sulatada potis šokolaad, lisada koor ja või ning segada ühtlaseks massiks.
*Marianne kommid purustada ja lisada šoklaadile. Segu panna külmkappi tahenema (u 5 tunniks).
*Tahenenud šokolaadist voolida trühvlid, kaunistada.

Mandlitega trühvlid:
umbes 20 tk

100 g tumedat sokolaadi
3 sl vahukoort
3 sl võid
purustatud mandleid u peotäis
kakaod

*Sulatada potis šokolaad, lisada koor ja või ning segada ühtlaseks massiks.
*Purustatud mandlid lisada šokolaadile ja segu panna külmkappi tahenema u 5 tunniks.
*Tahenenud šokolaadist voolida trühvlid ja veeretada kakaos.

Toorjuustu-pipargoogitrühvlid:
umbes 20 tk

100 g maitsestamata toorjuustu
70 g piprkooke
100 g šokolaadi
kaunistamiseks valget šokolaadi

*Segada toorjuust ja peeneks purustatud piparkoogid, panna külmkappi.
*Šokolaad sulatada kuumaveevannis.
*Toorjuustusegust voolida käte vahel ümmargused pallid ja kasta sulataud šokolaadi sisse.
*Tõsta küpsetuspaberile tahenema.
*Kaunistada sulataud valge šokolaadiga.


Trühvleid hoida külmkapis ja tarvitada paari päeva jooksul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar