esmaspäev, 19. aprill 2010

Veiselihahautis kohviga

Nagu viimati sai mainutud võtsingi nüüd ette kohvimaitselise soolase toidu. Retsepti leidsin nami-namist.
Väga suurt vau-efekti antud roog ei tekitanud, lootsin midagi enamat. Hautis oli täitsa hea aga mitte nii hea, et käsi tõuseks teist portsu tõstma.
Midagi jäi nagu puudu... kui see toit peaks kunagi minema kordamisele siis kindlasti lisaks erinevaid ürte, hautisesse sobiks veel paprika, ananass, võibolla natuke chillit-annaks särtsu juurde :)



400 g pehmet veiseliha

2 sibulat
2 sl võid
1 sl jahu

2 dl (kanget) kohvi

2 dl vett

1 tl soola

1 dl rõõska koort

2 tomatit või 1 dl tomatipüreed

hakitud peterselli

(100 g hapukoort)


*Liha lõgata sobilikeks tükkideks, vasardada ja pruunistada.

*Lihale lisada hakitud sibul, praadida pehmeks.
*Lisada jahu, sool, vesi ja kohv.

*Hautada kaane all pehmeks.

*Lisada koor, hapukoor, tomatilõigud või tomatipüree ning hakitud petersell.


Serveerisin ahjukartulitega, mis olid maitsestatud Meira küüslaugumaitselise glasuuriga. Lisandiks sobiks veel magushapu soe köögiviljasalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar