kolmapäev, 28. aprill 2010
Lihapallid
500 g hakkliha (sea või segu)
2 peotäit riivsaia
100 ml vett või puljongit
1 suur muna või 2 väikest
2 küüslauguküünt
Herbamare ürdisoola (annab kotletidele ja lihapallidele väga hea maitse)
pipart
punt (leht)peterselli
praadimiseks oliiviõli
*Valada kaussi riivsai ja vesi või puljong, lasta riivsaial paisuda.
*Lisada juurde hakkliha, muna, purustatud küüslauk, hakitud petersell, sool ja pipar.
*Segada kõik ühtlaseks kohevaks taignaks.
*Veeretada kätevahel väikesed pallikesed, praadida keskmisel kuumusel nii, et kõik küljed saaks ilusti pruuniks.
*Serveerida dipikastmega.
Vaata ka sellest retseptist kuidas teha lihapalle :)
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Või teha hästi pisikesed ja siis segada need hapukoore ja tilliga. Tsuts soola kah. Jummmmmmm!
VastaKustutammmm... mul ema tegi niimoodi lihapalle :)
VastaKustuta