kolmapäev, 28. aprill 2010

Lihapallid


500 g hakkliha (sea või segu)

2 peotäit riivsaia

100 ml vett või puljongit

1 suur muna või 2 väikest

2 küüslauguküünt

Herbamare ürdisoola (annab kotletidele ja lihapallidele väga hea maitse)
pipart

punt (leht)peterselli
praadimiseks oliiviõli


*Valada kaussi riivsai ja vesi või puljong, lasta riivsaial paisuda.

*Lisada juurde hakkliha, muna, purustatud küüslauk, hakitud petersell, sool ja pipar.

*Segada kõik ühtlaseks kohevaks taignaks.

*Veeretada kätevahel väikesed pallikesed, praadida keskmisel kuumusel nii, et kõik küljed saaks ilusti pruuniks.

*Serveerida dipikastmega.


Vaata ka
sellest retseptist kuidas teha lihapalle :)

2 kommentaari:

  1. Või teha hästi pisikesed ja siis segada need hapukoore ja tilliga. Tsuts soola kah. Jummmmmmm!

    VastaKustuta
  2. mmmm... mul ema tegi niimoodi lihapalle :)

    VastaKustuta