See kook on väke edasiarendus sellest juustukoogist. Ega suurt vahet nende kookide valmistamisel polegi, seekord tegin põhja kaeraküpsistest ja kreemi valmistamisel kasutasin tumedat šokolaadi. Tume šokolaad annab koogile hoopis teise väljanägemise ja palju rikkalikuma maitse.
Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
100 g sulavõid
Kreem:
3 pk maitsestamata toorjuustu (Farmi)
200 ml rõõska koort
200 g Kalev Bitter šokolaadi
Peale:
maasikaid või muid marju
*Purustatud küpsised segada sulavõiga, suruda küpsetuspaberiga vooderdatud, 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja küpsetada umbes 5 minutit 200 kraadises ahjus.
*Toasoe toorjuust segada vahustatud rõõsa koorega.
*Šokolaad sulatada kuumaveevannis, lasta šokolaadil natuke jahtuda ja segada toorjuustu hulka.
*Kreem valada küpsistes koogipõhjale ja tõsta külmkappi tahenema 5-6 tunniks kuni üleöö.
*Kaunistada maasikatega.
Nami-nami kooskokkamine.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar