
Põhi:
200 g Digestive küpsiseid
100 g sulavõid
Kreem:
3 pk maitsestamata toorjuustu (Farmi)
200 ml rõõska koort
200 g Kalev Bitter šokolaadi
Peale:
maasikaid või muid marju
*Purustatud küpsised segada sulavõiga, suruda küpsetuspaberiga vooderdatud, 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja küpsetada umbes 5 minutit 200 kraadises ahjus.
*Toasoe toorjuust segada vahustatud rõõsa koorega.
*Šokolaad sulatada kuumaveevannis, lasta šokolaadil natuke jahtuda ja segada toorjuustu hulka.
*Kreem valada küpsistes koogipõhjale ja tõsta külmkappi tahenema 5-6 tunniks kuni üleöö.
*Kaunistada maasikatega.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar