
Põhi:
300 g jahu
200 g võid
50 g suhkrut
1 muna
Kreem:
3 pk Farmi maitsestamata toorjuustu
200 ml 35% rõõska koort
200 g valget šokolaadi
Peale:
maasikaid
*Jahu ja või näppida ühtlaseks puruks, lisada suhkur ja muna ning sõtkuda ilusaks taignaks. Tainas panna 1 tunniks külmkappi.
*Tainast rullida u 5 mm paksune ketas ja tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva, 26-28 cm läbimõõduga, koogivormi põhja ja äärtele.
*Põhjale panna peale küpsetuspaber ja küpsetada raskuse all 15-20 minutit kuni põhi on kuldpruun ja krõbe.
*Kreemi jaoks vahustada koor ja segada toorjuustuga.
*Šokolaad sulatada kuumaveevannis (šokolaadi sisse ei tohi minna tilgakestki vett!), lasta natuke jahtuda ning segada toorjuustu-vahukoorekreemi hulka. *Kreem valada eelküpsetatud põhjale ning panna külmkappi tahenema 4-5 tunniks, võib seista ka terve öö.
*Kook kaunistada maasikatega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar