esmaspäev, 21. juuni 2010

Bruschettad grillitud köögiviljade ja peekoniga

Bruschettad valmivad grillil väga ruttu, ciabatta vajab küpsemiseks ainult paar minutit, köögiviljad võtavad umbes sama aja. 10 minutiga on valmis maitsvad suupisted, mis sobivad suurema nälja kustutamiseks, nii saab rahulikult oodata grillil särisevat šašlõkki ja nautida ilusat jaaniilma ;)



1 suurem ciabatta
1/2 suvikõrvitsat

1 paprika

1 pk viilutatud suitsupeekonit (Maks ja Mooritsal on parajalt paksud viilud)
50 g toorjuustu

3-4 suuremat päikesekuivatatud tomatit

ciabatta määrimiseks oliiviõli


*Ciabatta lõigata 1-1,5 cm paksusteks viiludeks, pintseldada mõlemalt poolt õliga ja grillida krõbedaks.

*Paprika lõigata pooleks ja puhastada, suvikõrvits viilutada. Köögiviljad raputada üle soolaga, grillida ilusaks triibuliseks. Peekoniviilud grillida krõbedaks.
*Toorjuust segada hakitud päikesekuivatatud tomatitega, segu määrida grillitud ciabattale, selle peale tõsta tükike paprikat või suvikõrvitsat, kõige peale krõbedaks grillitud peekon.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar