Quesadillasi võib teha nii pannil, ahjus kui ka grillil, mina tegin seekord grillil. Täidiseks võib kasutada põhimõtteliselt mida iganes, täpselt just seda, mis kellelegi maitseb, ainus asi mis PEAKS vahel olema on juust, see ''kleebib'' tortillad omavahel kokku. Lastele tegin seekord tomatikastme, singi ja juustuga, nad olid väga rahul, suurtele said vähe särtsakama sisuga quesadillad.
4 tortillat
200 g krevette soolvees
1 väike purk maisi u 50-60 g
1/2 kauna punast chillit
tomatikastet
basiilikulehti
50 g juustu
*2 tortillat määrida tomatikastmega ja raputada peale puruks rebitud basiilukulehti.
*Kausis segada krevetid ja mais, ning peeneks hakitud chilli, jagada võrdselt mõlemale tortillale, raputada üle riivjuustuga, ning kõige peale tõsta tortilla.
*Küpsetada kuumal grillil mõlemalt poolt kuldpruuniks, lasta natuke jahtuda ning lõigata sektoriteks.
Alloleval pildil on näha, et grillil on kiviplaat, selle plaadi peal on väga lihtne teha quesadillasi, kuid arvan et saab hakkama ka ilma selleta. Originaalis on see kiviplaat mõeldud pitsade küpsetamiseks.
Kust selle kiviplaadi hankinud oled? Otsin juba mõnda aega täpselt sellist asja ja seni tulutult.
VastaKustutaMa leidsin selle plaadi Bauhausi grillosakonnast. Esimesed pitsad on ka sellel tehtud ja väga head tulid!
VastaKustutaNo pitsadele mõeldes olen ka mina neid otsinud. Tänud kasuliku vihje eest, Bauhausis oleme käinud küll, aga neid ei ole taibanud sealt otsida.
VastaKustutaOh, väga lahe, tahaks ka! Aga mis see qrill on :maeiv6i:
VastaKustutaSa ka ei tea moodast eesti keelest midagi :niieisaa:
VastaKustutahaha, väga lahe :P
VastaKustutaväga hea idee quesadillasid grillil teha!
VastaKustutaSeda kiviplaati nägin ise ka bauhausi reklaambrošüüris, aga kuidagi ununes, hea, et jälle meelde tuletasid-lähen tassin ta ära sealt. Mul on selline ahi, millele mingi täieliku ulmehinnaga on võimalik soetada põhja asetatav kiviplaat, millel küpsetada pizzat või leiba. Ma usun, et see bauhausi asi ajab asja kenasti ära.