teisipäev, 8. juuni 2010
Bruschetta grillitud veisefileega
Tarvis läheb:
1-2 suuremat ciabattat
200-300 g veisefileed
sibulamoosi
oliiviõli
soola
pipart
*Ciabattast lõigata 1-1,5 cm paksused viilud, pintseldada mõlemalt poolt oliiviõliga ja grillida kuumal grillil mõlemalt poolt kuldseks.
*Veisefileest lõigata paari sentimeetri paksused viilud, raputada üle soola ja pipraga, piserada peale natuke oliiviõli ja küpsetada grillil vastavalt sööjate maitsele, kas rare, medium, well done jmv.
Meil sai seekord well done, kokk oli väheke hajameelne.
*Valmis liha tõsta grillilt ja lasta natuke puhata, seejärel lõigata õhukesteks viiludeks.
*Grillitud ciabattale tõsta lusikatäis sibulamoosi ja kõige peale viil liha.
Sibulamoosi jaoks läheb tarvis:
3 punast sibulat
3-4 sl fariinsuhkrut (oleneb kui magusat moosi eelistatakse)
3-4 sl palsamiäädikat
1 tl soola
oliiviõli
*Sibul hakkida ribadeks, valada potti ja lisada natuke oliiviõli, kuumutada keskmisel kuumusel läbi.
*Valada juurde palsamiäädikas, fariinsuhkur ja sool, kuumutada aeg-ajalt segades umbes 10 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Mul hakkasid süljenäärmed täisvõimsusel tööle praegu! Väga isuäratav!
VastaKustutaSiis pead ju järgi proovima :) Need bruchettad on tõesti väga maitsvad.
VastaKustutaOh see sibulamoos on üks hirmus maitsev moos :P
VastaKustuta