
500 g lehttainast
400-500 g lõhe- või forellifileed
2-3 keedetud muna
soola
pipart
tilli
sidrunimahla
määrimiseks 1 muna
*Lõhefilee puhastada luudest ja eemaldada nahk, lõigata väikesteks kuubikuteks ja panna kaussi. Maitsestada soola, pipra ja sidrunimahlaga.
*Tainas laotada laua peale laiali. Lõigata u 10x10 cm ruudud. Osa tainast jätta pirukate kaunistamiseks.
*Iga ruudu keskele tõsta kala, selle peale riivitud/hakitud muna, kõige peale raputada hakitud tilli.
*Piruka peale panna risti-rästi tainaribasi ja määrida munaga.
*Küpsetada 200 kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni pirukad on ilusti kerkinud ja kuldpruunid.
Kõrvale tegin dipikastme hapukoore ja tilliga, mille maitsestasin soola ja sidrunimahlaga.
I'm so hungry after seeing this picture!
VastaKustuta