esmaspäev, 5. juuli 2010
Grillitud hiidkrevetid
800 g tooreid hiidkrevette (nt Vici)
Marinaad:
väike punt lehtpeterselli
2-3 küünt purustatud küüslauku
1 sl peeneks hakitud ingverit
5 sl magusat chillikastet
2-3 sl õli
maitse järgi soola
*Kui on puhastamata krevetid siis eemaldada koored ja soolikas, saba jätta alles.
*Petersell hakkida hästi peeneks või purustada uhmris.
*Petersellile lisada küüslauk, ingver, chillikaste, õli ning sool, segada ühtlaseks.
*Marinaad valada krevettidele, segada läbi nii, et kõik krevetid saaks maitsestatud, lasta seista 10-15 minutit.
*Krevetid küpsetada kuumal grillil, kuni krevetid on muutunud ühtlaselt roosaks (NB! mitte küpsetada üle).
*Maitsevad hästi nii soojalt kui jahtunult, serveerida värske salatiga.
Labels:
grill,
kala ja mereannid
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Parim jaanipäeva toit, mis ma saanud olen :P Aaa, bruchettad veisefilee ja sibulamoosiga olid sama head :)
VastaKustutaOjaaaa.... kala oli ka hää :P šašlõkki pole vajagi ;)
VastaKustutammm kui isuäratav :)
VastaKustutaMeil oli ikka tõeline gurmee-jaanipäev :D
VastaKustuta