pühapäev, 9. jaanuar 2011
Šokolaadised juustukoogi muffinid
Jällegi on blogimises pikk vahe sisse tulnud, kõik sellepärast, et olen aasta algusest täiskohaga tööinimene ning küpsetamiseks/kokkamiseks eriti aega ei jää. Eks üritan edaspidi oma aega paremini planeerida ja uue elurütmiga harjuda, küll siis tuleb rohkem postitusi. Seega, ärge mind veel päris maha kandke! :)
12 tk
Tainas:
120 g šokolaadi Bitter
100 g võid
75 ml suhkrut
2 muna
180 ml jahu
Juustusegu:
125 g maitsestamata toorjuustu
50 ml suhkrut
50 g hapukoort
1 muna
50 šokolaadi Bitter
meelepäraseid marju (kirsse, vaarikaid jmv)
* Taina jaoks sulatada šokolaad ja või (võib sulatada mikrolaineahjus), segada juurde suhkur, lisada muna ja mikserdada läbi. Lõpuks sõeluda juurde jahu ja segada ühtlaseks.
*Juustusegu jaoks vahustada toasoe toorjuust ja suhkur, lisada hapukoor ja muna.
*Šokolaad sulatada vesivannil ja jahutada toatemperatuurini, segada toorjuustusegule.
*Muffinivormid vooderdada paberist vormidega, pool vormist täita šokolaaditainaga, peale valada juustusegu, natuke jätta ka kerkimisruumi. Igale koogile tõsta peale mari.
*Küpsetada 170 kradises ahjus 15-20 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Tulin just kirjutama, et igatsen su postitusi ja näe, olid kohe mu jägimise all olevate blogide nimekirja algusesse saanud :)
VastaKustutaToiteemal nii palju, et need on meie lemmikud magusad muffinid, olen neid juba mustmojon korda teinud. SUPER!
Pilt on ka väga kena, ilus taldik samuti ;)
VastaKustutaVaarikatega meeldib mulle rohkem, kui kirssidega :)
Taldrik on ilus jah, mul neid lausa 4tk, sõbranna soomest kirbukalt tõi ;)
VastaKustutaKusjuures endale tegin neid muffineid nüüd allest esimest korda, tookord kui sulle tõin siis endale ei jäänud ühtegi :(
Ka mina juba igatsesin sinu retsepte. Ja ma ei väsi kiitmast seda pärmitaigna retsepti - see töötab sajaga. Ja need kihilised muffinid tunduvad nii ahvtlevad - järgmine nädalavahetus katsetan ära.
VastaKustuta