1 pk (240 g) heeringat (Vici ''Traditsiooniline'' või ''Mahesoola'')
1/2 sibulat
3 marineeritud kurki
3 keedetud porgandit
3 marineeritud kurki
3 keedetud porgandit
1 õun
3 keedetud muna
5 keedetud kartulit
400 g keedetud-riivitud peeti
Kaste:
2 dl majonnesi (Provansaal)
250 g hapukoort
maitseaineid
soola-pipart
*Heeringas tükeldada laotada kausi või vaagna põhjale laiali. Selle peale kihiti tükeldatud sibul, kurk, riivitud porgand, tükeldatud õun, riivitud muna, -kartul,-peet.
*Üle valada kastmega.
*Lasta külmkapis seista paar tundi, kaunistada pealt muna ja porruga.
5 keedetud kartulit
400 g keedetud-riivitud peeti
Kaste:
2 dl majonnesi (Provansaal)
250 g hapukoort
maitseaineid
soola-pipart
*Heeringas tükeldada laotada kausi või vaagna põhjale laiali. Selle peale kihiti tükeldatud sibul, kurk, riivitud porgand, tükeldatud õun, riivitud muna, -kartul,-peet.
*Üle valada kastmega.
*Lasta külmkapis seista paar tundi, kaunistada pealt muna ja porruga.
Ilus!
VastaKustutaLähen järgi tegema...