teisipäev, 1. detsember 2009

Krevetirull


16 viilu (täistera) röstsaia

1 dl piima (niisutamiseks)

Täidis:
200 g krabipulki (Vici lumekrabi)
4 keedetud muna
2 dl majoneesi
150 g küüslaugumaitselist toorjuustu
hakitud tilli
2 spl sidrunimahla
sidrunipipart

Kaunistamiseks:
2 keedetud muna
100 g krevette
tilli

*Saiaviiludel lõigata servad ära.
*Saiaviilud asetada ruudukujuliselt küpsetuspaberile (4x4 viilu) ja niisutada piimaga.
*Hakkida krabipulgad ja muna, valada kaussi.
*Segada juurde majonees, toorjuust, hakitud till, sidrunimahl ja sidrunipipar.
*2/3 segust määrida saiaviiludele, 1/3 jätta kaunistamiseks.
*Saiaviilud keerata küpsetuspaberi abil rulli ja hoida külmikus vähemalt 6 tundi.
*Määrida peale ülejäänud täidis.
*Kaunistada munasektorite, kreveti ja tilliga.

Retsept: Kodukiri Tordid, Angelika Kang

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar