teisipäev, 1. detsember 2009

Pannkoogid singi-seene täidisega

Pannkoogitaigen:
3 muna
3 dl jahu
3 dl piima
20 ml õli
soola
pipart
1 tl pitsamaitseainet
1 tl küpsetuspulbrit
praadimiseks õli

Täidis:
250 g taist sinki
100 g riivjuustu
väike purk šampinjone või 0,5 karpi (125g) värskeid šampinjone
3-4 spl majonnesi (Hellmanns või Provansaal)
1 sibul või porrut
soola
pipart

*Pannkookide jaoks vispeldada munad, lisada pool piimast ja segada.
*Küpsetuspulber segada jahuga, pool jahust lisada muna-piima segule ja kloppida läbi.
*Lisada maitseained, õli ja ülejäänud piim-jahu, segada korralikult läbi, et ei oleks jahuklimpe.
*Kui taigen tundub liiga paks või vedel, siis lisada vastavalt jahu või piima.
*Küpsetada ülepannikoogid.
*Antud taigna kogusest peaks saama ca 10 kooki.

*Täidise jaoks lõigata singist väikesed kuubikud, hakkida sibul või porru, viilutada seened.
*Praadida kõik läbi kuni sibul ja seened on valmis (kuldpruunid), lasta jahtuda.
*Lisada majonees, riivjuust ja segada läbi, vajadusel maitsestada soola ja pipraga.

*Ühe pannkoogi sisse panna u 1,5 spl täis täidist, määrida poolele pannkoogile ja keerata kook rulli, nii teha kõikide pannkookidega.
*Pannkoogid võib laduda ahjuvormi ja raputada peale natuke riivjuustu ja panna ahju (200 kraadi) kuni juust on sulanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar