esmaspäev, 12. aprill 2010

Piña Colada toorjuustukook


Sõbranna tellis oma lapse sünnipäevaks minu käest koogi ja andis vabad käed retseptivalikul. Kasutasin kohe juhust ja hakkasin nami-namist otsima pildita juustukoogi retsepti. Piña Colada toorjuustukook köitis mu tähelepanu juba nime pärast, retsepti uurides tundus maitse kooslus väga põnev olevat. Tegin 2 kooki, suure koogi sõbrannale ja pisikese koogikese endale, ega saa ju ''põrsast kotis müüa'' :P Pildid ongi minu pisikesest (18 cm läbimõõduga) koogist.
Kahjuks meie poodides (päris kõiki läbi ei käinud aga Rimis, Selveris, Prismas, Solarises) ei ole kookosekstrakti saada, seega pidin leppima rummiekstraktiga. Hiljem tuli mõte, et oleks võinud osa hapukoorest asendada kookospiimaga aga poodi tagasi ei viitsinud minna...eks proovin järgmine kord siis teistmoodi. Samas pettis rummiekstrakt väga hästi ära, sõbranna arvas, et ma paningi koogi sisse päris Piña Coladat :)


Vaatamata sellele, et koogis on kasutatud light tooteid, jäi kook ikkagi mõnusalt kreemine (küpsetasin kuumaveevannis). Väga sobilik ''kerge'' kook algavaks rannahooajaks.

5 kommentaari:

  1. MMM, Pina Colada ja kook koos, no see peab hea olema!

    VastaKustuta
  2. Väga uhke kook ja see Pina Colada kooslus võib eriti heaks selle asja veel teha :)

    VastaKustuta
  3. On tõesti väga hea, tasub proovida ;)

    VastaKustuta
  4. Isegi sinu küpsetatud kookidel on ilus elu, küpsevad koogi SPAs :P

    VastaKustuta