teisipäev, 14. september 2010
Kolme juustuga täidetud conchiglie
Umbes pool pakki ehk 25 tk conchiglie ehk teokarbipastat
Täidis:
250 g ricottat
1 pallike mozzarellat
50 g Valio Fortet või Parmesani
2 suurt peotäit rukolat, kui rukola ei meeldi võib selle asendada nt basiiliku või spinatiga
1 küüslauguküüs
2 sl oliiviõli
soola
pipart
Kaste:
1 purk purustatud tomateid
1 sibul
2 küüslauguküünt
150 g suitsupeekonit
musti oliive
oliiviõli
soola
pipart
*Pasta keeta vastavalt pakil oleval juhendile.
*Täidise jaoks segada ricotta, riivitud mozzarella, riivitud Forte, peeneks hakitud rukola ja purustatud küüslauk.
*Maitsestada soola ja pipraga ning segada juurde oliiviõli.
*Teokarbipasta täita juustutäidisega, väga lihtne on seda teha tordipritsi abil.
*Pasta laduda ahjuvormi ja piserdada üle oliiviõliga, küpsetada 220 kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni pasta on ilus kuldkollane.
*Tomatikastme jaoks praadida hakitud sibul, küüslauk ja peekon tilgakese oliiviõliga kuldpruuniks.
*Lisada purustatud tomat ning keerata kuumus väiksemaks, hautada 5-10 minutit.
*Lõpuks maitsestada soola ja pipraga ja lisada hakitud oliivid.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Mina teen neid tuunikalatäidisega, sinu lemmik kodujuust ka :P
VastaKustutammmm, kodujuust :D no kui ära sulab siis pole hullu :D
VastaKustutaI have the same kind of dish on my to-make-list. I makes a wonderful dinner. How pretty!
VastaKustutaLooks pretty and tastes good :)
VastaKustuta