Põhimõtteliselt on tegu praetud šampinjonidega, kuna šampinjoni-tüümiani kooslus on lihtsalt nii hea, pean seda teistega ka jagama. Ilmselt sobiks sama hästi või veel paremini ka puravikud aga meie kodumetsas pole peale männiriisikate hetkel suurt midagi ja turule pole ka ammu jõudnud.
Nami-namis on viimase kooskokkamise teemaks vegan-toidud, nii et see postitus peaks sinna kategooriasse samuti sobima.
250 g šampinjone
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
1 tl hakitud värsket tüümianit
soola
pipart
õli
*Šampinjonid lõigata pooleks, suuremad neljaks, sibul hakkida ja küüslauk purustada, kõik valada pannile, lisada natuke õli ning praadida kuldpruuniks.
*Maitsestada soola ja pipraga ning lisada tüümian.
Tavaliselt kasutan seda salatit omletitäidisena, väga hästi sobiks see veel liha kõrvale ja näiteks bruscheta pealseks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar