teisipäev, 25. mai 2010
Koorene karulagu-peekonikaste
punt karulauku u 70 g
1 pk toorsuitsupeekonit (Maks ja Moorits)
1 pk rõõska koort (200 ml)
1 pk toorjuustu (Farmi maitsestamata)
100 ml kuiva valget veini
30-40 g riivitud parmesani
pipart
Soola pole vaja sest peekon ja parmesan on piisavalt soolased.
*Peekonist lõigata paraja suurusega ribad (kamar eemaldada) ja praadida tilgakese oliiviõliga pruuniks.
*Karulauk hakkida peeneks ja lisada peekonile, seejärel valada juurde vein, lasta korraks keema.
*Kastmele lisada toorjuust ja koor, segada ühtlaseks, kuumutada keemiseni.
*Pann tõsta tulelt ja kastmele lisada riivitud parmesan, maitsestada pipraga.
*Serveerida vabalt valitud pastaga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar