teisipäev, 25. mai 2010

Koorene karulagu-peekonikaste


punt karulauku u 70 g
1 pk toorsuitsupeekonit (Maks ja Moorits)

1 pk rõõska koort (200 ml)

1 pk toorjuustu (Farmi maitsestamata)

100 ml kuiva valget veini

30-40 g riivitud parmesani
pipart
Soola pole vaja sest peekon ja parmesan on piisavalt soolased.


*Peekonist lõigata paraja suurusega ribad (kamar eemaldada) ja praadida tilgakese oliiviõliga pruuniks.

*Karulauk hakkida peeneks ja lisada peekonile, seejärel valada juurde vein, lasta korraks keema.

*Kastmele lisada toorjuust ja koor, segada ühtlaseks, kuumutada keemiseni.

*Pann tõsta tulelt ja kastmele lisada riivitud parmesan, maitsestada pipraga.

*Serveerida vabalt valitud pastaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar