teisipäev, 4. mai 2010

Kana apelsinimarmelaadis

Nami-nami fotokampaania on üks väärt ettevõtmine, selle käigus leiab palju häid ja huvitavaid retsepte, mis oleks varem just pildi puudumise pärast jäänud proovimata. Valik langes sellele retseptile kuna mulle väga meeldib kana ja apelsini kooslus ja pealegi oli kapis purgike apelsinimarmelaadi nukralt oma aega ootamas. Tänu puljongis hautamisele saab kana väga pehme ja mahlane. Ja see kaste, mis tekib kana hautamisest on nii hea...mmm.


4 kanafileed

praadimiseks oliiviõli

soola
apelsinipipart

3 dl kanapuljongit

4 sl apelsinimarmelaadi

1 sl hakitud tüümianit


*Kanafileed maitsestada soola ja apelsinipipraga, praadida oliiviõlis mõlemalt poolt kuldseks.

*Pannile lisada kanapuljong, apelsinimarmelaad ja tüümian.

*Keeta tasasel tulel umbes 5 minutit.

*Kanafileed tõsta pannilt, kuumus keerata maksimumini ja kaste keeta (pidevalt segades) siirupiseks.

*Kaste valada kanafileedele, serveerida riisi, kartulipudru või kuskussi ja värske rohelise salatiga.

Retsept nami-namis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar