Möödunud kuul kutsuti hulk toidublogijaid tutvuma El Pasha restoraniga ja nende menüüs leiduvaid toite proovima. El Pasha on Lähis-Ida restoran, kohta peab egiptlastest perekond. Omanik Khaledi sõnul pakuvad nad traditsioonilisi koduseid Egiptuse toite, mille retsepte, õpetusi ja saladusi on edasi antud põlvest-põlve. Toidud on maitsvad, tervislikud ja mitte ülemäära vürtsikad, idaalne alustamaks tutvust Lähis-Ida köögiga.
Nii minu, kui paljude teiste kohalviibijate lemmikuteks osutusid El Pasha baklažaan ''badinžan'' ja dolma ''warak enab''. Väga maitsvad olid ka lambalihast road: ''shish kebab'' ja ''kofta kebab'', huvitava elamuse pakkus veel ''smak mahchi'' -ahvenafilee täidetud pähklite ja rosinatega.
1 suur pommu ehk baklažaan
soola
oliiviõli
3 küünt küüslauku
1/4 tšillipiprakauna
3-4 sl sidrunimahla
*Pommu lõigata umbes 1 cm paksusteks viiludeks, raputada üle soolaga, laduda majapidamispaberile või marlile, peale tõsta raskus, nõrutada 45 minutit.
*Pannil kuumutada õli, pommuviilud praadida mõlemilt poolt kuldpruuniks, seejärel lõigata kuubikuteks.
*Purustatud küüslauk segada 1/4 tl soolaga, tšilli hakkida peeneks, kõik lisada pommule, segada läbi.
*Peale niristada sidrunimahla.
Selle ja palju teisi traditsioonilisi Lähis-Ida retsepte leiab SIIT.
Judi Online Menggunakan OVO di situs www.bolavita.site !
VastaKustutaMudah, Aman & Terpercaya ! Menyediakan Segala jenis judi Online lengkap !
Informasi selengkapnya hubungi :
WA : +62812-2222-995
BBM : BOLAVITA