teisipäev, 16. november 2010
Kanakarri
Ühtaegu soolane ja magus, mahe ja hapu ja mis kõige olulisem-TULINE! Kosutav soojendaja külmaks talveõhtuks.
2-3 sl (vastavalt maitsele) rohelist karripastat (vaata eelmist postitust)
350 g kanafileed
300 ml kookospiima
1 sl suhkrut
1-2 sl kalakastet
2 peotäit aedube
soola
1/2 laimi mahl
õli
*Pannile valada 1 sl õli, kuumutada, lisada karripasta. Segada ja kuumutada 2-3 minutit.
*Karripastale lisada tükkideks lõgatud kana, segada läbi ja praadida kuni kana on küpsenud, vajadusel lisada õli.
*Valada juurde kookospiim, kalakaste, suhkur, laimi mahl, vajadusel lisada soola.
*Oad keeta pehmeks ja lisada karrile, segada läbi, kuumutada 3-5 minutit.
*Serveerida riisi või nuudlitega.
Idee- ''MasterChef Australia''
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
No näed, hakkab juba looma ;) Seda retsepti ma vist isegi katsetan :P
VastaKustutaKui sa tahad, siis ma võin sulle karripastat jagada :P
VastaKustutaNo muidugi tahan!
VastaKustutaEelmist postitust lugedes tõdesin piinlikkusega, et olen oma kokkamistega sinust ikka umbes valgusaasta kaugusel. Ise karripastat teha... Jeerum, mul tuleb pestogi konservipurgist :punastab: :minestab: :häbeneb: :D
Nüüd ma nuusutan siin seda karripastat ja ei jõua tööpäeva lõppu ära oodata, et juba koju kokkama minna :P
VastaKustutaAitäh, Neve!
Loodan, et maitseb ja pere jääb rahule ;)
VastaKustuta