esmaspäev, 29. november 2010
Roheline risoto
Ülimalt kreemjas ja kelmikalt roheline risoto maitseb värskelt ja kevadiselt.
250 g risotoriisi (Arborio või Carnaroli)
1 sibul
õli ja 1 sl võid
1 klaas kuiva valget veini
u 5 dl kanapuljongit
u 50 grammi Fortet või Paremesani
2-3 sl mascarponet
soola
suur peotäis käharpeterselli lehti
200 g külmutatud herneid
*Herned keeta soolaga maistestatud vees pehmeks, kurnata ja valada blenderisse või kõrgemasse anumasse, lisada petersell. Purustada blenderi või saumikseriga ühtlaseks püreeks, vajadusel lisada natuke vett.
*Või ja õli valada pannile, lisada hakitud sibul ja kuumutada klaasjaks, lisada riis, segada läbi ning valada juurde vein, kuumutada nii kaua kuni vein imendub riisi.
*Seejärel hakata lisama kuuma puljongit kulp-kulbi haaval. Kuumutada keskmisel kuumusel umbes 15 minutit, aeg-ajalt segada ja vajadusel lisada puljongit.
*Kui riis on pehme keerata kuumus kinni, lisada herne-petersellipüree, mascarpone ja riivitud parmesan, segada läbi, vajadusel maitsestada.
*Serveerida koheselt meelepäraste lisanditega.
Labels:
risoto
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Mmm..kui hea paistab!
VastaKustutaJudi Online Menggunakan OVO di situs www.bolavita.site !
VastaKustutaMudah, Aman & Terpercaya ! Menyediakan Segala jenis judi Online lengkap !
Informasi selengkapnya hubungi :
WA : +62812-2222-995
BBM : BOLAVITA