teisipäev, 9. veebruar 2010
Bruschetta
2 väiksemat ciabattat
4 küüslauguküünt
ürdisoola
oliiviõli
1. kate
10 kirsstomatit või 2 tavalist tomatit (kõige paremad suvel oma kasvhoonest)
peotäis värsket basiilikut (u 6 suuremat lehte)
ürdisoola
pipart
oliiviõli
2. kate
parmesani
rukolat
päikesekuivatatud tomateid
*Kõigepealt purustada küüslauk, panna kaussi, valada peale u 50 ml õli, maitsestada ürdisoolaga ja lasta seista 5 minutit.
*Ciabatta lõigata u 1 cm paksusteks viiludeks.
*Küüslaugu-õlisegu määrida ciabatta viiludele, laduda ahjuplaadile ja panna 5 minutiks eelkuumutatud 200 kraadisesse ahju.
* Esimese katte jaoks lõigata tomat väikesteks tükkideks, basiiliku lehed rebida väiksemaks, panna kõik kaussi, valada peale natuke oliiviõli ja maitsestada soola-pipraga.
*Tomati-basiilikukate tõsta lusikaga pooltele ciabatta viiludele.
*Ülejäänud ciabattadele panna paar rukola lehte, viil parmesani ja tükike päikesekuivatatud tomatit ja ongi valmis.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar