esmaspäev, 15. veebruar 2010

Maitsvad ampsud veini kõrvale

Mu üks lemmikpoode on Da Vinci pisikene gurmeepood, seal müüakse suurepäraseid Itaalia veine (mille jahil me käisimegi) häid sinke, juuste, päikesekuivatatud tomateid, pestot jne jne. Nüüd on nad kahjuks oma ruume kokku tõmmanud ja valik ei olnud nii suur kui varem. Aga me saime oma asjad kätte: pudel maalima parimat veini, sinki ja grissinisi. Mida Sa hing oskad veel tahta...?


Meloni ampsud singiga:
*Taldriku põhja laotada salatilehti (salati mix, rukola, frillice jms)

*Melon viilutada ja lõigata ära koor, melonitükid panna salatilehtedele.
*Itaalia või Hispaania sink (Crudo, Prosciutto, Serrano jms) rebida või lõigata väiksemateks tükkideks, laduda meloniviiludele.




Grissinid Prosciutto singi ja rukolaga:
*Singiviilud rebida pikuti pooleks ja keerata ümber grissini, vahele sutsata mõned rukola lehed.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar