
Retsepte leiab internetiavarustest palju, minul on segu mitmest erinevast retseptist.
Antud kogusest saab 4 portsjonit.
100 g tumedat šokolaadi
100 g võid
2 suurt muna
5 sl suhkrut
5 sl jahu
1 sl hapukoort
+ 4 väikest kuumakindlat vormi
*Šokolaad ja või sulatada kuumaveevannis.
*Munad vahustada suhkruga heledaks vahuks.
*Sulanud šokolaad ja või valada vaikselt munavahule, pidevalt vispliga segades.
*Sõeluda vähehaaval juurde jahu, kõige viimasena segada juurde 1 sl hapukoort.
*Kuumakindlad vormid määrida võiga ja raputada üle suhkruga.
*Igasse vormi valada ühepalju tainast.
(Ühes videos, mis ma vaatasin fondanti tegemisest, tõsteti vormid taignaga esialgu 30 minutiks külmkappi jahtuma, ma tegin ka nii.)
*Ahi kuumutada 175-180 kraadinini.
*Enamus retseptides öeldakse, et küpsetada u 10 minutit, mina küpsetasin kauem, 13 või isegi 15 minutit, eks see oleneb jällegi ahjust, vormi suurusest ja ma ei tea millest veel :) Igatahes peab kook seest vedelaks jääma.
*Enne sööma asumist võiks koogil lasta jahtuda 10 minutit, muidu kõrvetab keele ära ;)

No ma ei saa aru, kuidas sa selle tuhksuhkru unustasid :niieisaa: :D
VastaKustutaMa ka ei saa aru :niieisaa:
VastaKustutama ei saa midagi aru :S
VastaKustutaTuhksuhkruga või ilma pildilt tundub ta niisamagi hea olevat.
VastaKustutaTegijal juhtub, ka parimatel ;)
proovin kindlasti :)
Mmmmmm väga hea ma ei lisanud tuhksuhkrut aga ikka tuli hea
VastaKustuta