pühapäev, 28. veebruar 2010
Koorene lõhe-krevetikaste pastale
Neli portsjonit
Kaste:
200 g lõhefileed
200 g kooritud krevette soolvees
jupp porrut
2 küüslauguküünt
1 pk 10% koort
1 pk maitserohelisega toorjuustu
tilli
laimi- või sidrunimahla
ürdisoola
sidrunipipart
(parmesani)
1/2 pakki (250g Barilla) spagette
*Keeta spagetid vastavalt pakil olevale õpetusele.
*Lõhefilee praadida vähese oliiviõliga, maitsestada (ürdi)soola, sidrunipipra, -mahlaga.
*Hakkida porru ja purustada või hakkida peeneks küüslauk.
*Kui filee on valmis, siis tõsta see lõikelauale, pannile valada hakitud porru ja purustatud (peeneks hakitud) küüslauk.
*Tükeldada praetud lõhefilee ja lisada porrule.
*Kui porru on pehme valada pannile koor, lisada toorjuust ja segada ühtlaseks.
*Hakkida juurde till ja maitsestada ürdisoola, sidrunipipra ja -mahlaga.
*Kastmele lisada keedetud spagetid ja keerata kuumus maha.
*Viimasena lisada krevetid, segada kõik läbi. Krevetid ei taha palju kuumust ja segamist.
*Raputada üle riivitud parmesani ja hakitud tilliga.
Labels:
kala ja mereannid,
kaste,
pasta
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar