pühapäev, 28. veebruar 2010

Koorene lõhe-krevetikaste pastale


Neli portsjonit

Kaste:

200 g lõhefileed
200 g kooritud krevette soolvees
jupp porrut

2 küüslauguküünt

1 pk 10% koort

1 pk maitserohelisega toorjuustu

tilli

laimi- või sidrunimahla

ürdisoola

sidrunipipart
(parmesani)


1/2 pakki (250g Barilla) spagette


*Keeta spagetid vastavalt pakil olevale õpetusele.

*Lõhefilee praadida vähese oliiviõliga, maitsestada (ürdi)soola, sidrunipipra, -mahlaga.

*Hakkida porru ja purustada või hakkida peeneks küüslauk.

*Kui filee on valmis, siis tõsta see lõikelauale, pannile valada hakitud porru ja purustatud (peeneks hakitud) küüslauk.

*Tükeldada praetud lõhefilee ja lisada porrule.

*Kui porru on pehme valada pannile koor, lisada toorjuust ja segada ühtlaseks.

*Hakkida juurde till ja maitsestada ürdisoola, sidrunipipra ja -mahlaga.

*Kastmele lisada keedetud spagetid ja keerata kuumus maha.

*Viimasena lisada krevetid, segada kõik läbi. Krevetid ei taha palju kuumust ja segamist.

*Raputada üle riivitud parmesani ja hakitud tilliga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar