kolmapäev, 24. veebruar 2010

Kiluleivad ja räimevorm

Head Vabariigi Aastapäeva!

Meie pere selle aasta pidutoidud on siin reas, magustoiduks eelmises postituses olnud riivleiva-kamamagustoit.
Isegi rahvuskala räim on meil täna laual. Toidud just väga pidulikud ei ole aga maitsvad ja sobilikud tänasesse päeva.


Tegin seekord kiluvõilevad natuke teistmoodi, sellepärast ka see postitus.
Kõigepealt röstisin leivad ahjus törtsu oliiviõliga krõbedaks, peale tegin munavõi ja kõige peale panin vürtsikilu ja natuke tilli.


Räimevorm on otseloomulikult Mari-Liisi blogist :) nii ilus ja isuäratav tundus see piltidel ja ma ei pidanud pettuma: s-u-u-r-e-p-ä-r-a-n-e!!! Kindlasti ei jää see esimeseks ega ka viimaseks korraks: mees sõi, pesamuna sõi, vanem laps küll kirtsutas nina (pole kalasõber) aga küll talle ka maitsema hakkab :D Soovitan soojalt!!!

6 kommentaari:

  1. Isuäratavalt ahvatlev blogi Sul!

    VastaKustuta
  2. nii maitsev ja armas pidulaud teil!
    see räimevorm on meie peres ka hitt . boonus on veel see, et kalapraadimishaisu pole toas:)

    VastaKustuta
  3. Räimevorm on hea lahendus jah, mulle väga meeldivad praetud räimed muna-jahu paneeringus aga selle haisu pärast ei taha teha :)

    Ja aitäh komplimendi eest Kylmjalg :)

    VastaKustuta
  4. Neve - kust neid lipukesi saigi nüüd? Nii tahaks ka :O

    VastaKustuta
  5. Aitäh! Jätan meelde ja proovin otsida. Prismasse ei satu muidu üldse..

    VastaKustuta