esmaspäev, 8. veebruar 2010
Pasta peekoni-šampinjonikastmega
1/2 (u250g) pakki spagette (minu kõige lemmikumad on Barilla omad, Gallo ja Panzani on ka head)
1 pk toorsutsupeekonit (Maks ja Moorits)
1/2 karpi šampinjone
1 pk toidukoort või 1 pk vahukoort
(100 g hapukoort)
jupp porrut
2 küüslauguküünt
värsket basiilikut
ürdisoola
pipart
*Pasta keeta nii nagu pakil kirjas.
*Peekonil lõigata ära kamar ja lõigata väikesteks ribadeks.
*Šampinjonid viilutada või lõigata sektoriteks, porru hakkida.
*Esimesmalt praadida seened, siis lisada peekon, porru ja purustatud küüslauk. *Kui kõik on kergelt pruunistunud valada peale toidukoor (lisada hapukoor), hakitud basiilik, maitseained ja segada.
*Lõpuks lisada keedetud spagetid, segada kõik kokku ja võtta tulelt.
*Serveerida parmesani ja basiilikuga, mina panin kausi põhja veel rukolat.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar