kolmapäev, 24. veebruar 2010
Riivleiva-kamamagustoit
4 portsjonit
200 g (u pool pakki) riivleiba (Pere Leib)
2+1 sl suhkrut
2 sl võid
1 pk (200ml) vahukoort
400 g kohupiima
2 sl kamajahu
maasikamoosi
Katsetasin ka pohlamoosiga, oli samuti väga hää aga lapse tungival nõudmisel kasutasin seekord maasikamoosi.
*Või sulatada pannil, valada selle juurde riivleib, röstida läbi.
*Riivleivale lisada 2 spl suhkrut ja kuumutada kuni suhkur on karamelliseerunud. Lasta jahutda.
*Vahukoor vahustada 1 spl suhkruga, lisada kohupiim ja kamajahu, segada läbi.
Kui kasutada maistestamata kohupiima siis lisada maistejärgi suhkrut ja vaniljesuhkrut.
*Tõsta 3-4 spl röstitud riivleiba pokaali põhja, selle peale kama-kohupiimavahtu (kasutasin tordipritsi), siis paar supilusikatäit maasikamoosi, jälle kama-kohupiimavahtu ja kõige peale umbes supilusikatäis röstitud riivleiba.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kle, Alar küsib, et kas sa oled kunstiinimene või, ma ütlesin, et on jah. Siis küsib minult, et kas mina olen plirts-plärts või hahaha, ma ütlesin, et olen jah. Tahaks ka kunstiinimene olla:D
VastaKustutahaha, hea nali:D aga sa võid ju üritada:P
VastaKustuta