laupäev, 6. märts 2010
Minipitsad
Nende armsate pitsade retsept on pärit siit blogist.
Antud kogusest saab u 20 minipitsat.
Taigen:
25 g pärmi
1,5 tl suhkrut
300 ml vett
1 tl soola
8 dl jahu
1 sl (oliivi)õli
Kate:
ketšupit/tomatikastet
sinki või suitsuvorsti
juustu
tomatit
kuivatatud punet/pitsamaitseainet
(ananassi, paprikat, seeni, jmv)
*Pärm hõõruda suhkru ja vähese veega vedelaks. Lisada ülejäänud vesi, sool, jahu ja õli, segadaga kõik kokku, kui tainas on liiga vedel siis lisada natuke jahu. Sõtkuda tainast nii kaua kuni lööb käte küljest lahti. Taignakausile panna peale rätik ja tõsta sooja kohta kerkima u 1 tunniks.
*Kerkinud tainas valada jahusele lauale, rullida laiali umbes 1 cm paksuseks. *Ümmarguse vormiga lõigata 6-7 cm läbimõõduga rattad.
*Määrida peale ketšup/tomatikaste, laotada peale singi või suitsuvorsti ribad, tomat ja juust, raputada üle pitsamaitseainega.
*Küpsetada 200 kraadi juures 15-20 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
oi kes see maiasmokk siin on.....tahaks ka pitsat
VastaKustutaR. from Alps