laupäev, 6. märts 2010

Minipitsad


Nende armsate pitsade retsept on pärit siit blogist.
Antud kogusest saab u 20 minipitsat.

Taigen:


25 g pärmi
1,5 tl suhkrut

300 ml vett

1 tl soola

8 dl jahu

1 sl (oliivi)õli


Kate:


ketšupit/tomatikastet
sinki või suitsuvorsti

juustu

tomatit

kuivatatud punet/pitsamaitseainet

(ananassi, paprikat, seeni, jmv)


*Pärm hõõruda suhkru ja vähese veega vedelaks. Lisada ülejäänud vesi, sool,
jahu ja õli, segadaga kõik kokku, kui tainas on liiga vedel siis lisada natuke jahu. Sõtkuda tainast nii kaua kuni lööb käte küljest lahti. Taignakausile panna peale rätik ja tõsta sooja kohta kerkima u 1 tunniks.
*Kerkinud tainas valada jahusele lauale, rullida laiali umbes 1 cm paksuseks. *Ümmarguse vormiga lõigata 6-7 cm läbimõõduga rattad.

*Määrida peale ketšup/tomatikaste, laotada peale singi või suitsuvorsti ribad, tomat ja juust, raputada üle pitsamaitseainega.

*Küpsetada 200 kraadi juures 15-20 minutit.

1 kommentaar:

  1. oi kes see maiasmokk siin on.....tahaks ka pitsat

    R. from Alps

    VastaKustuta