neljapäev, 18. märts 2010

Ampsud krevetisalatiga


10 tk

100 g kooritud krevette soolvees

100 g maitsestamata toorjuustu

u 100 g majoneesi (Provansaal)

1/2 punast paprikat, kui on suur paprika siis 1/4

10 cm pikkune jupp värsket kurki

sidrunipipart

sidrunimahla

soola

väike punt tilli

10 viilu saia


*Krevetid lõgata pooleks.

*Kurk koorida ja hakkida pisikesteks kuubikuteks, samuti hakkida paprika.

*Kausis segada toorjuust ja majonees, lisada krevetid, kurk, paprika, hakitud till.

*Maitsestada soola, sidrunipipra,-mahlaga, segada kõik kokku.

*Saiadest lõigata klaasi abil ringid või mingid muud kujundid, röstida ahjus või rösteris.

*Saia peale tõsta lusikatäis krevetisalatit, kaunistada tillioksa ja krevetiga.
*Serveerida koheselt.

2 kommentaari:

  1. Nagu ma sulle ka IRL ütlesin, kõik pildid on nii kaunid ja sa oled andkeas ühtmoodi nii köögis kui fotoaparaadiga.

    VastaKustuta
  2. Oii, aitäh Dii! Kõrvad liiguvad :)

    VastaKustuta