neljapäev, 18. märts 2010
Ampsud krevetisalatiga
10 tk
100 g kooritud krevette soolvees
100 g maitsestamata toorjuustu
u 100 g majoneesi (Provansaal)
1/2 punast paprikat, kui on suur paprika siis 1/4
10 cm pikkune jupp värsket kurki
sidrunipipart
sidrunimahla
soola
väike punt tilli
10 viilu saia
*Krevetid lõgata pooleks.
*Kurk koorida ja hakkida pisikesteks kuubikuteks, samuti hakkida paprika.
*Kausis segada toorjuust ja majonees, lisada krevetid, kurk, paprika, hakitud till.
*Maitsestada soola, sidrunipipra,-mahlaga, segada kõik kokku.
*Saiadest lõigata klaasi abil ringid või mingid muud kujundid, röstida ahjus või rösteris.
*Saia peale tõsta lusikatäis krevetisalatit, kaunistada tillioksa ja krevetiga.
*Serveerida koheselt.
Labels:
eelroog,
kala ja mereannid,
salat
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Nagu ma sulle ka IRL ütlesin, kõik pildid on nii kaunid ja sa oled andkeas ühtmoodi nii köögis kui fotoaparaadiga.
VastaKustutaOii, aitäh Dii! Kõrvad liiguvad :)
VastaKustuta