esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Piimakissell



Mõnus ''vanakooli'' magustoit. Mõtlesin, et lisan natukene vürtsi ja panin maitseks törtsu konjakit, täitsa hea sai ;) Serveerimisel kasutasin punasesõstra-salvei-želeed, ise seda küll ei teinud, sõbranna tõi külakostiks.

1 l piima
1 dl suhkrut
4 spl kartulitärklist
1 tl vaniljesuhkrut
(1 spl konjakit)

*Ajada piim potis keema, lisada suhkur ja vähese piimaga segatud tärklis.
*Kuumutada kisselli pidevalt segades 2-3 minutit.
*Maitsestda vaniljesuhkru (ja konjakiga).
*Kissell valdas kaussidesse, peale raputada suhkrut.
*Serveerida (hapuka) moosiga.

2 kommentaari:

  1. Tegelikult oli see punasesõstra-estragoni želee :o)
    Kui tegu ikka minu toodud kingitusega...

    VastaKustuta
  2. Ikka sinu toodud :) huvitav miks mul oli meeles salvei?!hmmm...

    VastaKustuta