laupäev, 18. juuni 2011

Grillitud rabarber


Eelmise nädala Postimehe lisas Arter jagas Indrek Kivisalu omapoolseid grillretsepte, üheks neist oli rabarber rummimarinaadis. Retsept tundus piisavalt ahvatlev, et kohe järele proovida. Hapukas rummine rabarber ja magus vaniljejäätis sobivad suurepäraselt.

Vaja läheb:

u 500 g rabarberit

u 100 ml (tumedat) rummi
suhkrut


Serveerimiseks:

vaniljejäätist


*Rabarber koorida ja lõigata 6-7 cm pikkusteks kangideks, laduda kausi põhja ja valda üle rummiga, marineerida vähemalt tund.

*Marineeritud rabarber pisata suhkru sisse ning seejäärel grillida mõlemalt poolt.

*Serveedrida koos vaniljejäätisega, soovikorral raputada rabarbrile veel suhkrut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar