teisipäev, 1. detsember 2009

Kartuli-tomati pajaroog

Kui ma õigesti mäletan siis on see retsept pärit Kodukirjast.
Kõige parem on see pajaroog suvel: värsked kartulid, kasvuhoonest tomatid, peenralt maitsetaimed!


1 kg kooritud kartuleid
5-6 keskmise suurusega tomatit
300-400 g sealiha (guljašši)
väike punt peterselli
soola
pipart
3 loorberilehte
1 tl lihamaitseainet
1 sibul
2-3 küüslauguküünt
praadimiseks õli

*Kartulid keeta poolpehmeks.
*Liha tükid esialgu praadida, siis lisada natuke vett ja panna hauduma, maitsestada ja lisada hakitud sibul-küüslauk, haudumise ajaks panna vette loorberilehed.
*Kui liha on pehme eemaldada loorberilehed.
*Keedetud kartulid lõigata pooleks või neljaks ja teisel pannil praadida kergelt läbi.
*Kartulitele lisada tükeldatud tomat, hautatud liha ja hakitud petersell, segada kõik läbi, vajadusel maitsestada.
*Maitseb hästi hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar