teisipäev, 14. september 2010

Kolme juustuga täidetud conchiglie



Umbes pool pakki ehk 25 tk conchiglie ehk teokarbipastat

Täidis:
250 g ricottat
1 pallike mozzarellat
50 g Valio Fortet või Parmesani
2 suurt peotäit rukolat, kui rukola ei meeldi võib selle asendada nt
basiiliku või spinatiga
1 küüslauguküüs
2 sl oliiviõli
soola
pipart

Kaste:
1 purk purustatud tomateid
1 sibul
2 küüslauguküünt
150 g suitsupeekonit
musti oliive
oliiviõli
soola
pipart

*Pasta keeta vastavalt pakil oleval juhendile.
*Täidise jaoks segada ricotta, riivitud mozzarella, riivitud Forte, peeneks hakitud rukola ja purustatud küüslauk.
*Maitsestada soola ja pipraga ning segada juurde oliiviõli.
*Teokarbipasta täita juustutäidisega, väga lihtne on seda teha tordipritsi abil.
*Pasta laduda ahjuvormi ja piserdada üle oliiviõliga, küpsetada 220 kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni pasta on ilus kuldkollane.
*Tomatikastme jaoks praadida hakitud sibul, küüslauk ja peekon tilgakese oliiviõliga kuldpruuniks.
*Lisada purustatud tomat ning keerata kuumus väiksemaks, hautada 5-10
minutit.
*Lõpuks maitsestada soola ja pipraga ja lisada hakitud oliivid.


4 kommentaari:

  1. Mina teen neid tuunikalatäidisega, sinu lemmik kodujuust ka :P

    VastaKustuta
  2. mmmm, kodujuust :D no kui ära sulab siis pole hullu :D

    VastaKustuta
  3. I have the same kind of dish on my to-make-list. I makes a wonderful dinner. How pretty!

    VastaKustuta
  4. Looks pretty and tastes good :)

    VastaKustuta