esmaspäev, 27. veebruar 2012

Camembert pohlamoosiga



Tegu on ülimaitsva suupistega, mis sobib nii eelroaks kui ka magustoidu asemel. Ega siin suurt kunsti ja retsepti olegi, tarvis on ciabattat, Camembert juustu, pohlamoosi ja rosmariini (küüslauku, tüümianit). Juustul lõigata pealt koorik ära, juustu sisse suruda rosmariinioks, mässida küpsetuspaberisse, ning küpsetada 200 kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni juust on sulanud. Ciabatta lõigata õhukesteks viiludeks ja küpsetada ahjus kuldpruuniks. Juustu serveerida ciabatta ja pohlamoosiga. Süüa koheselt, maitseb sõltuvust tekitavalt!



7 kommentaari:

  1. Oi kuidas mulle kõik need grillitud juustud meeldivad - camembert, isegi brie, siin meie kandis mont d´or või le bon grivois. Ja eriti hea on magus ja juust koos, seda Sinu varianti pole ise veel proovinud, aga kõlab väga hästi. Mulle meeldib veel sinihallitusjuust pirnil ja mett peale, valgehallitusjuust väikse viigimarjaga... uhh, suu jookseb vett selle jutu peale! Ilus pilt valab ka veel õli tulle :)

    VastaKustuta
  2. Really interesting and really craving some right now!

    VastaKustuta
  3. Love this, looks wonderful!

    VastaKustuta
  4. This is making me so hungry, one of my favourite foods!

    VastaKustuta
  5. This looks so tasty, must get some for lunch!

    VastaKustuta
  6. This looks delicious, I must have some!

    VastaKustuta
  7. Jube hea oli!! Mul pohlamoosi polnud (rosmariini ka mitte), aga olid sügavkülmas jõhvikad. Kiirelt tegin jõhvikamoosi pliidil ja oi kui maitsev tuli kõik kokku pannes. :)
    Aitäh, kõht on täis!

    VastaKustuta