reede, 3. oktoober 2014

Penne pasta tuunikala ja sidruniga

Eks selle blogi pidamisega nii ole, kui ühe korra maha jäänud, siis on raske uuesti järje peale saada. Ma lubama ei hakka midagi, aga vähemalt üritan :) Hea söök ja söögi tegemine meeldib mulle endiselt, see ei ole kuhugi kadunud. Lihtsalt raske on leida aega nende söökide ülespildistamiseks ja retseptide postitamiseks.

Kindlasti on paljud perenaised ja peremehed õhtuti vana, tuttava küsimuse ees, mida täna süüa teha?!? Eks igal perel ole välja kujunenud omad lemmikud, mida tehakse ikka ja jälle, aga vahel tahaks ka ju midagi uut. Pasta on kindlasti üks lihtsamaid variante, mida argiõhtutel teha. Selle retsepti andis mulle üks sõbranna, kes omakorda sai selle retsepti ühelt itaallaselt. Tegu on ütlemata lihtsa ja maitsva pastaretseptiga. Selle valmistamisega peaks hakkama saama igaüks, kes oskab vee keema panna ja avada konservipurgi :)

Jagub kolmele - neljale sööjale

300 g penne pastat



1-2 karpi tuunikala õlis

1 väike purk kappareid

1/2 sidruni mahl

1-2 küüslauguküünt

soola pipart

1-2 spl oliiviõli

tüümian



*Keeda pasta vastavalt pakil olevale õpetusele. 
*Vala keedetud pasta pannile, tõsta pann tulele. 
*Lisa tuunikala, kapparid, sidrunimahl, purustatud küüslauguküüned. Sega kõik läbi, vajadusel lisa oliiviõli või sidrunimahla. Maitsesta soola ja pipraga. 
*Serveeri tüümianioksakesega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar