esmaspäev, 8. veebruar 2010

Pasta peekoni-šampinjonikastmega




1/2 (u250g) pakki spagette (minu kõige lemmikumad on Barilla omad, Gallo ja Panzani on ka head)
1 pk toorsutsupeekonit (Maks ja Moorits)
1/2 karpi šampinjone

1 pk
toidukoort või 1 pk vahukoort
(100 g hapukoort)

jupp porrut

2 küüslauguküünt

värsket basiilikut

ürdisoola

pipart

*Pasta keeta nii nagu pakil kirjas.

*Peekonil lõigata ära kamar ja lõigata väikesteks ribadeks.

*Šampinjonid viilutada või lõigata sektoriteks, porru hakkida.

*Esimesmalt praadida seened, siis lisada peekon, porru ja purustatud küüslauk. *Kui kõik on kergelt pruunistunud valada peale toidukoor (lisada hapukoor), hakitud basiilik, maitseained ja segada.

*Lõpuks lisada keedetud spagetid, segada kõik kokku ja võtta tulelt.

*Serveerida parmesani ja basiilikuga, mina panin kausi põhja veel rukolat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar